Veien til golf kurs!
Vi arrangerer VTG kurs etter behov. Meld interesse her!
Kontakt oss:
Giske Golfklubb, Nørestranda 81, 6040 Vigra. E-post, post@giskegolf.no. Styreleder Egil Valderhaug, mobil 97670501.
Golfonline Logo
Brukernavn

Passord


Hjelp til login?
Glemt passord?
Startsida
Baneguide
Turneringer
Medlemsskap
Styre og komiteer
Klubbmester
Hole in One
Kontakt oss
Bildegalleri
Linker
Artikkel forfattere
Arkiv
Nye Banen - Åpnes for spill til helgen
Oppdatert 18.07.2019 av Daniel Giske. Publisert 18.07.2019 av Daniel Giske
Våre tre nye hull åpnes nå til helgen for spill, slik at det kan spilles 9-hulls runder.

Banen ble slopet 16. juli, og slope-tabellene vil foreligge om ca tre uker. Golfforbundet var godt fornøyd med banen og hvorledes straffeområdene var blitt merket. De vurderte de tre nye hullene som krevende og spennende.

Avstandsmålene er pr 50 m fra midt på green. Banen får tee-er med tall-angivelser, og vil få 5 ulike hcp-tellende spillemåter, tee 61, tee 37, tee 33, tee 39 og tee 35. De to siste er kombinasjon 61/37 og 37/33, og blir anbefalt spillemåte. Det blir da 18 ulike utslag på en 18-hulls runde. I tillegg kan det fortsatt spilles 6-hulls runder fra ulike tee-er. Lengder, indeks og lokale regler ligger i greenfee-boden og på hjemmesiden/facebook. Scorecard blir laget når slope-tabellene er mottatt.

Selv om de tre nye hullene ikke er oppe på den kvalitet som øvrig del av banen, har vi besluttet å åpne 9-hulls banen med de ulemper spillerne vi møte.

Greenene er dresset og klippet ned til 6 mm. Greenene vil den første måneden ikke være i ønsket stand, og først utover høsten vil kvaliteten bli brukbar. Fairwayene blir gradvis klippet kortere, og det vi ta ca ett år før vi kan klippe så langt ned at vanlig trill kan påregnes. I denne fasen kan ballen plasseres innenfor 1-en kølles avstand.

Etter uthulling på hull 9 skal en returnere til klubbhus/tee 10 via høyresiden av spillefeltet til hull 8 (vær obs på eventuelle utslag fra tee). DET ER IKKE TILLATT Å GÅ OVER GÅRDSTUNET. Vi har et godt forhold til grunneier og naboene, og ber om at alle bistår oss i å bevare dette.

Styret og banekomiteen vil takke alle som har bidratt i den betydelige dugnads-innsats som er nedlagt i anleggelsen av de tre nye hullene, og oppgradering/drenering av resten av banen. Dette markerer et stort fremskritt for klubben, og vi håper og tror at banen blir attraktiv for spillere på alle nivå. Med vår sentrale beliggenhet, og med så mange muligheter å spille banen på, håper vi å bidra til et løft for den lokale golfinteressen.

NB!
Se vedlegg for lokale regler og oppmåling/indeks.
Ta kontakt for sponsoravtale Nordea Sparebanken Møre Ta kontakt for sponsoravtale Ta kontakt for sponsoravtale Ta kontakt for sponsoravtale